سری «پی‌زیرو پیرلی» زیر خودروهای رالی می‌رود

«پی‌زیرو پیرلی» زیر خودروهای رالی می‌رود

پس از برگزاری رالی فصل جاری در مسیر زمستانی مونت‌کارلو و فضای قطبی فنلاند، حالا قرار است اولین مسیر آسفالت حقیقی فصل ۲۰۲۳ در این کشور با تایرهای پیرلی رقم بخورد. سری RA از تایرهای پی‌زیرو پیرلی قرار است با دو ترکیب مختلف در کرواسی ظاهر شود. تایرهای سری RAH با ترکیبات سخت‌تر برای مسیرهای طولانی‌تر طراحی شده‌اند که تحمل دمایی بالاتری دارند اما سری RAS که ترکیب نرم‌تری دارد، پیش از این در رالی مونت‌کارلو به‌عنوان انتخاب سردتر برای رانندگان در دسترس بود.

البته برای شرایط بارانی پیرلی تایرهای سری سنتراتون RWB را درنظر گرفته که فقط درصورت وقوع بارش‌های شدید استفاده خواهد شد. طرح آج این تایر با تایرهای زمستانی متفاوت بوده و بیشتر بر عملکرد بهتر در سطح آسفالت متمرکز است.

ترنزیو تستونی، مدیر بخش مسابقات رالی پیرلی گفت: «آزمایش تایرهای رالی ما در مسیر آسفالت به این موضوع منجر شد که سری RA پی‌زیرو را معرفی کنیم. بنابراین سه محصول مختلف در اختیار راننده‌های WRC خواهد بود تا با اطمینان خاطر بر اجرای استراتژی‌های خود تمرکز کنند. همچنین براساس درس‌هایی که ما از سایر سطوح موتور اسپرت آموخته‌ایم (همچون فرمولاوان) مسیر کرواسی ماجراجویی هیجان‌انگیزی را برای خودروهای رالی ایجاد خواهد کرد. بنابراین دانستن اینکه چه استراتژی دقیقا صحیح است، کاری دشوار خواهد بود چون به غیر از آب‌وهوا باید بازخورد سایر راننده‌ها را نیز درنظر گرفت. کاملا مشتاق هستیم بدانیم چه اتفاقی در زاگرب رخ خواهد دارد تا بتوانیم پس از آن خود را برای پیست ساردین ایتالیا آماده کنیم.»

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *